Despre mine

“Mai putin este mai mult”, așa consideră astăzi designerul de interior Nicoleta Stoica.

Am plecat dintr-o familie în care am fost fericită mereu, părinții m-au educat și mi-au oferit totul iar când am crescut, m-au ajutat să înțeleg cum educația te ajută să obții de unul singur ceea ce iți dorești.
Școala pe care am absolvit-o avea să mă aducă într-o cu totul altă direcție față de unde sunt acum, totuși experiențele pe care le-am îmbrățișat de fiecare dată, mi-au adus o satisfacție nemărginită și privesc cu mulțumire în urma mea.
Astăzi am privirea și sufletul îndreptate spre frumos.
În seriile de cursuri și workshopuri la care am participat alături de Arh. Miruna Ardelean, am învățat cum pot așeza pe hârtie, viziunea mea asupra frumosului, apoi am constatat că provocarea într-un proiect de amenajări interioare este să vezi frumusețea prin ochii altcuiva.

Sloganul meu este ” Less is more” și fiecare proiect începe cu el.
Less înseamnă un tablou, un obiect, o culoare sau o textură de care clientul meu este îndrăgostit, pe care o apreciază și se simte bucuros de fiecare dată când o privește, o atinge sau o miroase.
Așa începe amenajarea spațiului interior, plecând de la ceea ce inspiră cel mai de valoare obiect pe care îl avem. Astfel, în spațiul interior vom regăsi elemente care să aducă starea de bine, să ne relaxeze și să ne facă mai prezenți.
More – înseamnă rezultatul, proiectul final, sentimentul pe care îl ai de fiecare dată când te afli într-o încăpere amenajată cu bucăți care fac parte din sufletul tău.

Contact

Stai aproape

Aboneaza-te

Iti multumim, mesajul tau a fost trimis.
A intervenit o eroare in trimiterea mesajului, te rugam sa incerci inca odata.

* Prin completarea adresei de email esti de acord cu Termenii si Conditiile Newsletter.