Design de produs

Fiecare amenajare este unica, adaptata cerintelor fiecarui client, de la texturi, lumini, materiale pana la obiecte inedite si unicate.

Desing-ul de produs ofera libertatea si posibilitatea de adaptare.

Obiectul achizitionat din magazin indeplineste cerintele clientului insa nu intotdeauna pe deplin.

VEZI PROIECTELE RECENTE

EVENIMENTE MEMORABILE

Organizare evenimente

Exact, designer-ul de interior este persoana cea mai potrivita pentru organizarea evenimentului tau. De ce ? Pentru  ca scenografia, detaliile si scenariile de lumini sunt atat de importante precum ceea ce se mananca la nunta ta, spre exemplu.

Vrei sa fii memorabil, sa ai un eveniment impecabil sau sa strangi fondurile pentru care ai alergat atat de mult ?

Spatiul interior influenteaza alegerile, starile si deciziile clientului tau deaceea ai nevoie de un specialist.

Marketing offline

Decorare Vitrine

Vitrina este elementul cheie in atragerea clientului tau, ba mai mult, la o analiza simpla asupra vanzarilor tale, de cate ori ai observat ca produsele expuse sunt cele mai vandute?

Estetica in magazin, spatiu comercial, restaurant, hotel etc. este o componenta de marketing care este necesara daca nu, chiar obligatorie.

Services

Design Interior Rezidential si Comercial

INAINTEINAINTE

Conceptul

In design-ul de interior pornim intotdeauna de la ceva.

Un tablou drag, un material preferat, o textura , o culoare, un obiect, un stil si lista poate continua.

Conceptul este poate cea mai importanta parte din tot proiectul, fara ideea potrivita, un proiect nu poate fi atat de reusit, deaceea noi discutam cu clientul in detaliu, totul.

Acesta este primul pas din proiect.

Proiectare

Dupa ce ne-am asigurat ca detinem toate informatiile pentru realizarea proiectului indeplinind toate conditiile, incepem proiectarea care este partea tehnica din proiect.

Folosind programele specifice arhitectilor, realizam proiectul in 3 D, astfel fiecare detaliu apare realist. In acest fel, clientul poate vizualiza per ansamblu cum va arata proiectul implementat.

Achizitii

Achizitiile produselor ce completeaza proiectul de amenajare, mobilierul, obiectele din interior/exterior, textile, corpuri de iluminat si toate detaliile ce fac parte din proiect, vor fi achizitionate de noi pentru client. Acesta este un serviciu suplimentar.

Implementare

Implementarea proiectului, munca cu oamenii de pe santier, instalatorii, funrizorii de mobilier, materiale, etc. De toate acestea ne putem ocupa noi, astfel nu vrei avea batai de cap cu Dorel care considera ca toaleta nu trebuie sa fie suspendata, pentru ca asa stie el de ani de zile. Acesta este un serviciu suplimentar.

CONTACT

Stai aproape

Aboneaza-te

Iti multumim, mesajul tau a fost trimis.
A intervenit o eroare in trimiterea mesajului, te rugam sa incerci inca odata.

* Prin completarea adresei de email esti de acord cu Termenii si Conditiile Newsletter.